Despre noi

      Firma Sedex a fost infiintata in anul 2006 la Cluj-Napoca. Am inceput cu o echipa tanara, entuziasta, dornica sa obtina rezultate. Am muncit mult si am invatat pe parcurs. Am invatat din greseli dar si din rezultate.
      Primul nostru proiect in care ne-am implicat a fost oferirea de consultanta pentru aplicarea normelor de securitate a muncii. Apoi am dezvoltat un magazin online cu echipamente de lucru si protectia muncii - www.echip.ro.
      Incepand cu anul 2008 am devenit importatori si distribuitori de produse pentru mai mult de 80% din magazinele pentru copii de pe internet. In prezent, importam jocuri si jucarii pentru copii, cele mai importante marci promovate fiind Playshoes si Pierre Cardin. Te invitam sa le vezi pe www.bebex.ro.
      Din anul 2009 am inceput un proiect de noutate pentru Romania. Oferim serviciul LaGradi.ro - www.lagradi.ro, prin care transmitem live, pe internet, activitatile din gradinitele inregistrate. Este un serviciu foarte util pentru parintii care doresc sa fie aproape de copiii lor chiar si atunci cand sunt la gradinita. Avantajul este si de partea gradinitelor. Oferind transparenta si deschidere, acestea demonstreaza ca activitatile recreative si instructiv-educative desfasurate, se ridica la cele mai inalte standarde de calitate.